Potovanje k sebi – Hočem, torej sem!

Ste bili kdaj pozorni na uporabo besede MORAM? Ste začutili kakšno počutje izzove? Moram je beseda, ki ima veliko mesto v naših vsakdanjih pogovorih in premalo se zavedamo kakšne sledove pušča v polju naših odločitev. Tako misel kot beseda potegneta za seboj plaz posledic, zato ni zanemarljivo kako, kdaj in zakaj jih uporabljamo. Program je namenjen raziskovanju psihološkega ozadnja besede MORAM in spozanavanju novih možnosti za doseganje željenih ciljev. Svojo pozornost bomo usmerili v kvaliteto volje, ki obkroža polje našega jaza je pa žal velikokrat pozabljena in napačno uporabljena.

Sedaj že vemo, da je naš značaj daleč od tega, da bi bil povsem tog in nespremenljiv temveč se vsak dan spreminja. Torej gre za odločitev ali bodo te spremembe prepuščene naključju ali pa bodo zavestno ustvarjene in usklajene s harmoničnim načrtom.” (Roberto Assagioli – utemeljitelj psihosinteze)

Naša srečanja bodo preplet dveh tehnik: s psihosintezo bomo razumevali ključne faze in korake volje, tehnike art therapy  pa bodo poglobile naše zavedanje in spoznavanje globljih procesov na poti do sebe.

“Ko bom spoznal tvojo dušo, bom narisal tvoje oči.” (Amedeo Modigliani)

Načrtovani začetek programa v Ljubljani je  torek 21. marca v Kopru pa v petek 17. marca. Ker so skupine zaradi narave dela majhne pohitite s prijavami. Dosedanje delo je obrodilo dragocene sadove in upam, da nas bo njihova sočnost spremljala tudi v naprej. Program vsebuje 7 srečanj. Predvidena ura začetka je 18.30 ali 19.oo, zaključek pa ob 20.00 oz. 20.30.
 Lokacijo sporočim ob prijavi.

Prispevek je 25 eur na srečanje. V kolikor poravnate v enkratnem znesku je eno srečanje brezplačno.

Skupino vodi Rozana Bažec – svetovalka iz smeri psihosinteze.

Prijave in informacije: rozana.bazec@center-psihosinteza.org ali 040 287 720

Živimo v času, ko je čutenje skoraj nevarno; v času, ko je živeti sebe ogrožajoče; ko je verjeti vase in svoje zaznave dejanje poguma in drznosti. Nekaj tako primarnega, osnovnega in temeljnega kot je stik s seboj, se danes skriva v senci močnih impulzov, ki prihajajo iz različnih smeri vsakdanjega življenja. Program Potovanje k sebi – Hočem, torej sem! je priložnost in možnost, da se začutimo in v naš vsakdan dahnemo vitalni del sebe, tistega s pomočjo katerega bo naše življenjsko potovanje postalo prijetna in harmonična dogodivščina.

Napiši komentar